Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

Revistele digitale oferă o paradigmă complet nouă și revoluționează tendințele vechi de publicare!

7 februarie 2022

Digitalizarea este inevitabilă. Consumatorii petrec din ce în ce mai mult timp pe telefoanele mobile și  interacționează permanent cu diverse reviste digitale. Astăzi, este imposibil să ne imaginăm chiar și o singură oră fără să ne conectăm la un device. În majoritatea domeniilor, fie că discutăm despre sănătate, călătorii, agrement sau muncă, suntem dependenți de dispozitivele noastre portabile. Industria editorială nu face excepție. Un număr tot mai mare de publicații trec exclusiv la digital sau adaugă conținut digital la strategia lor de afaceri.

Astăzi, obiceiurile noastre de lectură implică utilizarea pe scară largă a informațiilor online. Revistele digitale ne permit mai ușor să salvăm articolele noastre preferate, să facem un screen, să le distribuim, să creăm o comunitate sau să discutăm online. Aplicația PandaZine îți va permite să editezi un număr nelimitat de reviste digitale ce va cuprinde conținut static sau dinamic.

Platforma PandaZine a actualizat aplicația de editare a revistelor digitale pentru afacerea ta!

De ce să folosești aplicația PandaZine?

  1. Pentru că poți adăuga orice tip de articol și pentru că poți reda aspectul care se potrivește cel mai bine brandului tău, având la dispoziție teme cu design deosebit. Personalizează revista ta digitală după bunul plac! (Testează Gratuit)
  2. Clienții tăi vor putea răsfoi instantaneu orice ediție digitală publicată de tine, stând în confortul casei lor. Acestea pot fi accesate și citite oricând și oriunde – în timpul călătoriei, în pauza de prânz sau în timpul așteptării la o cafenea.
  3. Odată publicată, revista ta digitală va fi disponibilă la nivel global. Poți ajunge la un public nu doar local, ci regional, național și de ce nu – internațional pentru a-ți împărtăși povestea și gândurile. Granițele geografice nu mai reprezintă astfel o barieră.
  4. Fiind mai interactive decât versiunile tipărite, revista digitală PandaZine oferă o experiență de bună calitate pentru utilizatori. Pe lângă adăugarea de imagini, sunet și videoclipuri, există posibilitatea de a prezenta vizualizări la 360 de grade, ferestre pop-up, clipuri, linkuri web și multe alte elemente interactive.
  5. Procesul de creare și distribuție a revistelor digitale PandaZine este mult mai rentabil decât tipărirea revistelor fizice. Nu există cheltuieli suplimentare pentru tipărire, legare și livrare. Și da, nu există pierderi din cauza copiilor nevândute.
  6. Editarea textului într-o revistă tipărită reprezintă o muncă sisifică. De ce? Odată ce copiile sunt tipărite, devine imposibilă modificarea acestora fără muncă suplimentară și cheltuieli excesive. În acest caz, singura soluție este tipărirea unei ediții complet nouă. Editarea unei reviste digitale, realizată cu ajutorul platformei PandaZine, prezintă numeroase avantaje. Autorul poate edita oricând textul, păstrând aspectul și numărul de pagini. Astfel, o revistă la zi este o chestiune de câteva actualizări.

În concluzie, de la oferirea de interactivitate la comoditate, acestea sunt mereu la zi și oferă un raport calitate-preț. Majoritatea editorilor de reviste au adoptat deja această transformare digitală pentru a rămâne în fruntea curbei industriei. Tu ce alegi??

Distribuie:

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE