Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

1600 

Fabrica de paine

Avem oferta! Cautam personal pentru fabrica de paine din Germania ( Hamburg, Frankfurt si Stuttgart) Se lucreaza : operator banda (taiat, ambalat si etichetat) -...

1 vizite in total, 1 vizite astazi

 

ANGAJAM MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTR...

SC LOMAGE TRADE SRL angajeaza muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii (C.O.R. 931302)-3 posturi, cu sau fara experienta. Oferim s...

1 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM ZUGRAV

SC LOMAGE TRADE SRL angajeaza zugrav (C.O.R. 713102)-3 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant, cazare si o masa pe zi.

2 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM SUDOR

SC LOMAGE TRADE SRL angajeaza sudor (C.O.R. 721208)-3 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

3 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE

SC LOMAGE TRADE SRL angajeaza instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (C.O.R. 712609)-3 posturi, cu sau fara expereinta. Oferim salariu motivant,cazare ...

3 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM AJUTOR BUCATAR

SC EIDOS ART SRL angajeaza ajutor bucatar (C.O.R. 941101)-6 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

3 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM OSPATAR(CHELNER)

SC EIDOS ART SRL angajeaza ospatar(chelner) C.O.R. 513102 -10 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

3 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM BUCATAR

SC EIDOS ART SRL angajeaza bucatar(C.O.R. 512001)-6 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

2 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM BARMAN

SC EIDOS ART SRL angajeaza barman (C.O.R. 513201)-10 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

2 vizite in total, 0 vizite astazi

11 

Plasarea forței de muncă ASIA / AFRICA – AVANTAJOS

Societate de consultanta, prezenți pe piața de peste 10 ani, colaboram cu firme pentru de plasarea fortei de muncă din ASIA, AFRICA venind in ajutorul societăților, ...

3 vizite in total, 0 vizite astazi

 

ANGAJAM MANIPULANT MARFURI

SC IONUADI TRADE SRL angajeaza manipulant marfuri (C.O.R. 933303)-6 posturi, cu sau fara expereinta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

4 vizite in total, 1 vizite astazi

 

ANGAJAM PATISER

SC CONCEPT SWEET HERR SRL angajeaza patiser(C.O.R. 751203)-4 posturi, cu sau fara experienta. Oferim salariu motivant,cazare si o masa pe zi.

4 vizite in total, 1 vizite astazi

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE