Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

Platformă de recrutare on-line

20 septembrie 2021

Mai bine de 90% din toate angajările pornesc de la o aplicare online. În mediul de azi e firesc, iar acest lucru este unul pozitiv. Noi înțelegem perfect piața muncii.

www.novorecrut.com este o platformă de recrutare on-line viabila, în care se regăsesc o varietate de job-uri din toate industriile.
Fie că ești o persoană plină de energie în căutarea unui job sau o companie ce își dorește noi membrii eficienți, putem să oferim suport complet de ambele părți.

Un alt aspect ce ne diferențiază este faptul că oferim informații pentru relocarea globală. Acum nu mai este nevoie să faci un research îndelungat ce iți consuma timpul, doar alegi țara despre care dorești să știi mai multe din punct de vedere al legislației și vei găsi toate informațiile într-un singur loc.

Pe această platforma poți găsi articole informative din lumea HR-ului, dar și a altor industrii precum Tech, Automobile, Finanțe și altele.
Echipa Novorecrut așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu tine. Accesează platforma www.novorecrut.com pentru un proces de angajare rapid sau contactează-ne pe paginile de social ori via email pentru business.

The best jobs for the best people…

Distribuie:

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE