Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

EXTINDEM REȚEAUA DE PANOURI PUBLICITARE DIN BUCUREȘTI!!! Publicitatea în aer liber oferă mesaje puternice, dominând spațiile vizuale pe care le ocupă!

10 februarie 2022

Acum mesajul d-voastră publicitar va putea fi vizibil pe orice stradă enumerată în continuare: Piața Romana, Piața Crângași, Bd. Dacia, Bd. Națiunilor Unite, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Cantemir Mărășești, Bd. Tineretului, Cotroceni, Piața Dorobanților, Strada Ceaikovski, Strada Ion Câmpeanu, Strada Progresului, Piața Unirii, Rond Pipera Voluntari, Strada Berzei.

Panourile publicitare: Oamenii le văd dimineața, la prânz și seara; Spre deosebire de o reclamă la radio sau la televizor, în aer liber, publicul nu poate schimba pur și simplu canalul, în plus atunci când oamenii sunt în mișcare, de obicei, sunt mai conștienți de împrejurimile lor și acordă atenție publicității din câmpul lor vizual. Publicitatea în aer liber rămâne o alegere eficientă pentru marketeri pentru că oferă o expunere constantă și inevitabilă. Aceasta are posibilitatea de a reda afișări 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână. Acest avantaj rareori poate fi egalat de alte mijloace de publicitate.

Publicitatea stradală permite companiilor să își completeze investițiile în digital, tipărit și radio cu un mesaj de marketing consecvent care va fi vizualizat de mai multe ori și are capacitatea de a ajunge la o întreagă regiune. Spre deosebire de publicitatea tipărită, de televiziune sau radio care difuzează mai multe anunțuri succesiv, publicitatea în aer liber oferă agenților de publicitate oportunitatea de a ajunge la un public cu un mesaj exclusiv, neaglomerat.

Panourile noastre publicitare din Craiova, Cluj și București sunt plasate strategic de-a lungul drumurilor și intersecțiilor aglomerate, ceea ce înseamnă că oamenii se vor uita mereu la afișajul tău mare și atrăgător.

Folosiți locația panoului publicitar pentru a viza anumiți clienți sau pentru a atrage atenția oamenilor, fie într-o locație de lângă afacerea dvs., fie în apropierea unei intersecții aglomerate sau a unei ieșiri de pe autostradă. Puteți ajunge cu ușurință la mulți oameni dacă alegeți locația potrivită.

Panourile publicitare permit companiilor să ajungă la o mare varietate de clienți cu o singură tactică de publicitate. În loc să cheltuiți timp și bani suplimentari pentru a identifica și a cerceta grupuri de clienți țintă de nișă, un panou publicitar vă permite să ajungeți la o mare parte a populației generale diverse.

 

Distribuie:

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE