Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

proiect de ajutor umanitar

proiect de ajutor umanitar

1500 

  • Judet: Caras-Severin
  • Telefon: +33754503837
  • Adresa web: carlosdasilvaluis59@gmail.com
  • Data adaugarii: 9 octombrie 2019 12:27
  • Expira in: Acest anunt a expirat

Distribuie:

Detalii anunt

Buna ziua prietenilor mei, nu am alt mod de a comunica cu tine decat sa-ti trimit acest e-mail. Sunt în disperare și inima îmi sângerează în timp ce vă dau acest mesaj care sper să vă atragă atenția. Vă contactez astăzi, pentru că este adevărat că nu ne cunoaștem, care nu împiedică acest gest din partea mea. Sunt numit LUIS CARLOS DA SILVA de naționalitate braziliană. Vă contactez în legătură cu un proiect umanitar pe care îl dețin pentru a face în țara dvs., am luat această decizie de a investi în ajutor umanitar pentru copiii defavorizați Acest proiect este de a ajuta persoanele vulnerabile, cum ar fi: copiii străzii, orfani, săracii adăposturi, etc … Proiectul este să pun în posesia dumneavoastră o sumă de (2.500.000 €) pe care o am la Banca Franceză UBA pentru realizarea lui, Fiind un om steril, sunt internat în Brazilia. Dacă simțiți că puteți oferi acestor săraci vulnerabili o speranță și o bucurie de a trăi prin acest proiect, este motivul meu fundamental să dau toți acești bani, astfel încât să nu devină moștenire franceză. Iată câteva dintre diferitele lucrări care sunt importante pentru mine, adică lucrările pe care mi
-aș dori să le realizați prin acest proiect umanitar.
– Asigurați ajutor pentru persoanele cu dizabilități de tot felul. Orfani.
– Puneți ajutor pentru văduve.
– Puneți ajutor copiilor străzii. Prin urmare, mă gândesc să vă bazați pentru ca acest proiect să aibă ziua în țara dvs.
Rugăciunea mea a fost întotdeauna să întâlnesc pe cineva din timpul bun, un lider, cineva care are un suflet sensibil la condițiile mizerabile ale locuitorilor acestei lumi și cred că ești această persoană atât de mult să cauți pentru că este providență divin care mă îndrumă spre tine. Încă o dată bucuria mea va fi mare, numai dacă îmi acceptați oferta. contactează-mă pe e-mailul meu privat: carlosdasilvaluis59@gmail.com.
cordial Luis Carlos

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE