Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

AMC WEBSOFT lansează platforma CRM AMC

2 septembrie 2021

Platforma CRM AMC lansată de compania AMC WEBSOFT este destinată întreprinderilor mici și mijlocii din România prestatoare de servicii atât online cât și offline.

Un sistem CRM nu este doar o soluție pentru managementul relațiilor cu clienții, este un instrument folosit și pentru creșterea vânzărilor și fidelizarea clienților. Scopul final este acela de creștere a eficienței companiei prin reducerea timpului de răspuns la cerințele clienților și evitarea erorilor umane.

IMPORTANT: Platforma CRM AMC a fost concepută pentru a veni în întâmpinarea companiilor mici și mijlocii care nu au resursele necesare pentru a-și realiza propria soluție de management.

Dintre funcționalitățile importante amintim:

  • Client de e-mail: gestionează poșta electronică – citește, trimite, organizează, etichetează e-mailuri direct din CRM.
  • Calendar: adăugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori și sistemul te va notifica înainte cu șapte zile.
  • Clienți: listă clienți cu date de contact și apelare directa pe telefon, WhatsApp, trimitere mail-uri; evidență servicii pentru fiecare client, emitere automată a ofertelor, generare automată de contracte și acte adiționale; emitere facturi fiscale și setări abonamente/emitere facturi recurente; evidență încasări și emitere chitanțe.
  • Furnizori: evidența facturilor plătite și/sau neplătite.
  • Rapoarte: raport plăți furnizori; statistică clienți, raport oferte emise, raport contracte generate; raport facturi emise; raport încasări.
  • Integrări: plata cu cardul – oferă posibilitatea clienților tăi de a plăti facturile cu cardul adăugând un link de plată pe factura emisă prin sistem.

Poți testa funcționalitățile platformei de management al clienților, GRATUIT, 30 de zile. Mai multe detalii despre CRM găsiți accesând https://www.crmamc.ro/

Despre AMC WEBSOFT SRL
AMC WEBSOFT SRL este o companie de dezvoltare software, web design și promovare online, cu sediul in Craiova, ce oferă servicii complete, flexibile, la preturi accesibile precum și produse software inovatoare. Portofoliul companiei demonstrează încrederea clienților și a partenerilor în serviciile și produsele software furnizate.

Distribuie:

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE