Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

5 motive pentru care o antreprenoare are nevoie de un soft CRM

1 martie 2022

Ca antreprenoare, te confrunți în fiecare zi cu noi oportunități, noi modalități de a ajunge la publicul tău și noi oameni.

Chiar dacă ești o persoană care cunoaște oamenii și nu uită niciodată o față, și cea mai organizată antreprenoare are nevoie de o modalitate de a gestiona totul. Platforma CRM AMC reprezintă coloana vertebrală a afacerii tale ce îți poate asigura succesul.

Softul CRM este un instrument care crește în popularitate, cu mai multe opțiuni ca niciodată:

 • organizează contactele, poate segmenta contactele în funcție de tip: potențial client, client, furnizor, partener etc.
 • urmărește toate interacțiunile și activitatea
 • trimite e-mailuri personalizate bazate pe interes sau activitate
 • automatizează generarea contractelor
 • automatizează emiterea facturilor și a încasărilor
 • setează memento-uri automate sau manuale

Aplicațiile CRM pot ajuta la creșterea vânzărilor cu până la 29%, precum și la productivitatea vânzărilor cu până la 34%.

Utilizarea unui CRM poate crește ratele de conversie cu 300%.

Indiferent de afacerea pe care o desfășori, iată 5 motive pentru care o antreprenoare are nevoie de un software CRM:

1) NU PIERDE NICIO OPORTUNITATE

Adevărul este că tu ca antreprenoare ești foarte ocupată și poți uita lucruri. În zilele noastre, cu multe dintre noile conexiuni provenite de la diverse canale digitale precum Instagram, Facebook și LinkedIn – este mai dificil ca niciodată să își amintești fiecare interacțiune pe care o ai de-a lungul zilei.

Să analizăm împreună un scenariu tipic:

Este joi după-amiază și te pregătești pentru o întâlnire. Un e-mail te întrerupe solicitând mai multe informații despre serviciile oferite de compania pe care o conduci, astfel încât trebuie să răspunzi imediat înainte de a reveni la pregătirea pentru întâlnire.

Cu CRM AMC, în loc să întrerupi pregătirea pentru întâlnire pentru a răspunde, poți trimite un e-mail rapid, oferind mai multe informații despre serviciile oferite, împreună cu un memento pentru calendarul tău, pentru a răspunde cu un mesaj personal câteva zile mai târziu.

Într-o perioadă în care cu toții încercăm să facem mai mult făcând mai puțin, CRM AMC ajută orice antreprenoare să găsească soluția potrivită.

2) PREGĂTEȘTE-ȚI COMPANIA PENTRU CREȘTERE

Este timpul să ștergi foaia de calcul – împreună cu orice alt obicei vechi care îți limitează capacitatea de a crește și de a te extinde! Utilizarea eficientă a unui CRM te ajută să vezi imaginea de ansamblu, astfel încât să poți:

 • Identifica tendințele din afacerea ta
 • Localizezi punctele slabe ale vânzărilor
 • Crearea de noi modalități de a vă satisface clienții prin conținut segmentat
 • Menținerea unei acțiuni personalizate

3) AUTOMATIZAREA SARCINILOR ZILNICE

Ca antreprenoare, nu există nicio scuză pentru a nu îți automatiza sarcinile cele mai banale și de rutină. Acestea includ:

 • Programarea ședințelor
 • Trimiterea răspunsurilor post-întâlnire
 • Alocarea sarcinilor echipei tale

Cele mai bune sisteme CRM nu numai că te vor ajuta să câștigi mai mulți bani, dar îți vor crește și eficiența echipei, astfel încât să poți economisi mai multe resurse valoroase – cum ar fi timpul.

4) PERSONALIZARE 1:1

Personalizarea este o componentă cheie a marketingului, vânzărilor și serviciului pentru clienți. Oamenii vor să se simtă speciali. O antreprenoare știe că el mai bun mod de a face oamenii să răspundă favorabil este să găsească modalități de a-i anunța că sunt unici și importanți pentru tine. Acest lucru s-ar putea descrie ca:

 • Trimiterea unui răspuns personalizat
 • Împărtășirea resurselor valoroase pe baza nevoilor individuale
 • Marcarea într-un fel a zilei de naștere sau a aniversării afacerii

5) CREAREA UNUI CONȚINUT UNIC

Fie că sunt clienți pentru prima dată, clienți fideli, furnizori sau parteneri – clasificarea lor în cadrul unui CRM îți permite să creezi o comunicare personalizată, semnificativă și consecventă.

Dacă ai citit cele 5 motive de mai sus, înseamnă că nu-ți rămâne decât sa creezi un cont pe platforma crmamc. și să-i testezi potențialul pentru o perioadă de zile.

Despre AMC WEBSOFT
AMC WEBSOFT este o companie de dezvoltare software, web design și promovare online, cu sediul în Craiova, ce oferă servicii complete, flexibile, la prețuri accesibile precum și produse software inovatoare. În ultimii ani, compania AMC WEBSOFT a pus accent în special pe produsele software personalizate realizate la cererii pentru clienți. Portofoliul companiei demonstrează încrederea clienților și a partenerilor în serviciile și produsele software furnizate. În ultimii ani, compania AMC WEBSOFT a pus accent în special pe produsele software personalizate realizate la cererii pentru clienți.

Distribuie:

Anunturi sponsorizate

Abonati-va la newsletter

Anunturi GOOGLE