Anunturi

Bine ai venit [ Inregistrare | Logare

Cum public anunt promovat?

Doriti ca produsele/serviciile dumneavoastra sa fie primele care apar in site? Atunci alegeti sa publicati un ANUNT PROMOVAT. Anunturile promovate, fiind afisate primele in site au cele mai multe vizite si automat produsul/serviciul are mai multe sanse sa fie vandut.

Pentru a publica un ANUNT PROMOVAT trebuie sa platiti doar 1 euro/luna.

Pentru a posta un ANUNT PROMOVAT, trebuie sa aveti un cont pe site. Dupa inregistrare si autentificare, faceti click pe ADAUGA ANUNT pentru a adauga anuntul in baza de date a site-ului.

Plata se face prin SMS.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a publica ANUNT PROMOVAT este sa trimiteti cuvantul site prin SMS la numarul 1424 (valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote, tarif 1 euro + TVA) si veti primi pe telefonul mobil un cod pe care trebuie sa-l introduceti in fereastra pentru completarea datelor anuntului la rubrica cod SMS.

Anuntul dumneavoastra va ramane inactiv pana la verificarea codului primit. Daca codul trimis de dumneavoastra este corect, anuntul va fi publicat la rubrica ANUNTURI PROMOVATE timp de 30 zile.

Daca exista neclaritati nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0722962114 sau la e-mail: reclama@site-anunturi.ro

 

Pentru orice problema de natura tehnica privind plata prin sms apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata!